Упознај 3D штампу са нама онлине током Дана европске баштине

Božidarac Digital и Kанцеларија за младе Врачар те позива да се пријавиш на бесплатну онлине радионицу Упознај 3D штампу са нама у среду, 23.09, у 17h. Пријава у наставку. Радионица се реализује у оквиру овогодишњег програма Дани европске баштине који ове године имају тему образовање и наука. Пробаћемо да ти прикажемо 3D штампу и могућности која нова форма пружа. Радионица даје преглед начина на који ради, које технологије се тренутно користе и који материјали. Уводе се 3D прототипи, а уче се и основни аспекти 3D пројектовања и дизајна. На крају, производ се креира путем 3D штампе. Једно од питања о којима ћемо говорити је и како 3D штампање мења процесе дизајна и како утиче на свет.
Није потребно предзнање за похађање радионице. Трајање до 60 минута.
Пријавите се одмах на линку овде.
Видимо се онлине!
Линк до радионице ћеш добити најкасније пола сата пре радионице на вашу и-мејл адресу.  Радионицу ћеш моћи да пратиш са телефона или компјутера са и без укључене камере. Молимо те да провериш свој спам или јунк фолдер на и-мејлу зато што можда наш мејл доспе до тамо.
Пројекат реализују Božidarac Digital, Kанцеларија за младе и Kластер Ин, а уз подршку општине Врачар.
Дани европске баштине су најпознатији културни догађај у коме учествују грађани и грађанке широм Европе. Покренут 1985. године у Француској, програм је организован као заједничка иницијатива Савета Европе и Европске уније. Циљ је да се подигне свет о европском културном богатству, стимулише интересовање за европско културно наслеђе али и да се гради толерантно друштво које се супротставља расизму и ксенофобији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *