СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ВРАЧАР

У уторак, 6. октобра, одржана је 3. седница Скупштине Градске општине Врачар, на којој је присуствовало 57 од укупно 63 одборника. Седницом је председавао председник Скупштине академик проф. др Јован Хаџи-Ђокић, на почетку које је потврђен мандат одборнику Владимиру Тодоровићу са Изборне листе „Метла 2020-ДСС Удружење Тополска“.

Одборници Скупштине су на седници донели Одлуку о завршном рачуну буџета Градске општине Врачар за 2019. годину и Одлуку о изменама и допунама одлуке о буџету Градске општине Врачар за 2020. годину са пројекцијама за 2021. и 2022. годину. Такође је прихваћен и Извештај о извршењу буџета Градске општине Врачар за период I-VI 2020. године.

Скупштина је донела Закључак о усвајању Извештаја о утрошку средстава и реализацији одобрених програма у области спорта и културе, који су финансирани и суфинансирани из буџета Општине у 2019. години, као и Извештаја о реализацији одобрених програма/пројеката и анализи успешности квалитета и степена остварености циљева програма/пројеката удружења у 2019. години.

Такође, одборници су донели: Одлуку о финансијском, ликвидационом и извештају ревизора Спортско-рекреативно образовни центар ”Врачар” Београд – у ликвидацији и Јавног предузећа „Пословни простор Врачар“- у ликвидацији за 2019. годину, Решење о престанку мандата и именовању ликвидационог управника установе Народни универзитет “Божидар Аџија”, као и Решење о измени решења о именовању председника, заменикa председника, чланова и заменика чланова изборне комисије Градске општине Врачар у сталном саставу

У оквиру 3. седнице разматран је и Извештај о раду локалног омбудсмана за претходну годину и донесен Закључак поводом Извештаја о раду општинског правобранилаштва за 2019. годину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *