Буди део Розе покрета и придружи се борби против рака дојке са песмама

Розе октобар је Месец борбе против рака дојке, годишња кампања за повећање свести о овој болести и тим поводом Божидарац и књижевница Татјана Јакић Вас позивају на продајну промоцију њене књиге Розе Кадилак у среду, 28. октобра у 19 часова у галерију Божидарац. Сав приход од продате књиге ће ићи организацијама које се баве борбом против рака дојке. На промоцији ће бити организовано читање песама из њене књиге, како на српском језику тако и на француском зато што је књига двојезична. Позивамо да се региструјете одмах и набавите свој примерак по цени од 990 динара на линку овде.
Ружичаста или розе боја, у психологији представља знак наде. Истраживања су потврдила да изложеност великим количинима ружичасте боје може имати смирујући ефекат, да утишава и смањује агресивност. Ружичаста је позитивна боја, инспирисана топлим и утешним осећањима, боја која говори да ће све бити у реду. Ружиста је постала симбол борбе и оптимизма. Pink Think – мисли ружичасто, крилатица из књиге Lynn Peril има велику присутност и доста се користи поготово код жена.
О ауторки: Татјана Јакић је студирала психологију на Филозофском факултету у Боеграду, наступала је у једном од првих алтернативних театара у екс – Југославији. Бави се новинарством и текстови су јој излазили у бројним домаћим часописима. Пише поезију и учествовала је на различитим манифестацијама, а радови су јој објављени у бројним зборницима и збиркама као што су ”Има нека тајна веза”, Паралелни свјетови, Уметност испред форме и четврту Розе кадилак, као и многе друге. Дуги низ година проучава и астрологију као и методе самопобољшања и саморазвића. Ауторка је више књига Забавни водич кроз астролоше знаке, Немој да мрачиш, почни да здрачиш, обе у издању Неопресса. Живела је у Француској и Италији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *