ГРАДСКА ОПШТИНА ВРАЧАР ЈЕ НАЈВИШЕ ДОПРИНЕЛА РАЗВОЈУ СВИХ ОБЛИКА ПРИСТУПАЧНОСТИ У 2019. ГОДИНИ

Градска општина Врачар је добитница награде коју Заштитник грађана, у сарадњи са Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије и Сталном конференцијом градова и општина – Савезом градова и општина Србије, четврту годину заредом додељује градовима, општинама и градским општинама у Републици Србији који су у претходној години највише допринели развоју свих облика приступачности на својој територији, односно у свом окружењу. Награђена је иницијатива која се односи на континуирани рад на унапређењу приступачности који се спроводи кроз реализацију планираних активности за 2019. годину у оквиру Акционог плана за период од 2018. до 2020. године за спровођење Стратегије за унапређење приступачности Градске општине Врачар.

Ово је друга награда Заштитника грађана коју је Градска општина Врачар добила за развој свих облика приступачности, поред признања које је добила 2018. године.

Признање за континуирани рад на правовременом планирању и унапређењу приступачности је добила Општина Свилајнац, док је признање за допринос унапређењу приступачности градског језгра добио Град Ниш.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *