УВЕК НА УСЛУЗИ ВРАЧАРЦИМА

У циљу што боље комуникације са грађанима председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић разговарао је данас са Врачарцима. У оквиру акције „Разговор са председником“, у просторијама Општине, грађане су на претходно заказан разговор  примили заменик председник Општине Дејан Рибаћ, члан Већа Рајко Танасијевић, начелник Управе Гордана Баста, помоћник председника Марко Никић и шеф Кабинета Никола Јеленковић.

Руководство Општине Врачар било је на располагању грађанима за сва питања и проблеме које имају. Заједно са сарадницима, председник Недељковић саслушао је Врачарце и обавестио их да ће челници Општине и запослени у Управи учинити све да реше проблеме који су у њиховој надлежности у што краћем року. Грађани који су изнели проблеме који нису у надлежности Општине упућени су на установе и институције које им могу помоћи и решити њихов проблем.

Градска општина Врачар ће наставити са праксом да организује отворена врата за суграђане како би им помогла у решавању проблема, али и чули њихове сугестије и предлоге за унапређење живота у општини.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *