Буди лидер/ка какав нам је сада неопходан – онлине предавање

Božidarac Digital и Jelena Consulting вас позивају на онлине предавање Буди лидер/ка какав/а нам је сада неопходан/а, у среду, 25. новембра, са почетком у 18 часова. Пријаву нађите у наставку.
Сматраш себе добрим лидером/лидерком? Или желиш такав/ва да будеш? Тешко ти је у улози лидера у овој ситуацији? Издвој сат времена да чујеш ДРУГАЧИЈИ ПОГЛЕД на лидерство. То те неће научити у школи менаџмента нити у иједној компанији!
О чему ће тачно бити речи?
Ако желиш да будеш лидер који је у кораку са екстремним кризама попут пандемије ковида, свестан/на си тога да стари принципи лидерства не функционишу. Током пандемије ковида били смо сведоци како у први план избијају аутократски и нарцистични лидери. Откуд нам они? И какав лидер ти треба да будеш сада када је лидерство све кључније за иновације, боље перформансе, привлачење талената, спровођење стратегије? Kако да превазиђеш бројне промене које те преплављују, избацују из равнотеже и одузимају ти компас? Одговоре на ова и друга питања имаћеш прилике да чујеш – али и да их сам/а поставиш – током бесплатног едукативно- интерактивног предавања „Буди лидер какав нам је сада неопходан“, који ће држати чланице тима Jelena Consulting у сарадњи са Божидарцем.
Заједно ћемо проучити зашто старе парадигме не раде, које је вештине неопходно да лидер има током екстремне кризе, као и који су проблеми са којима се суочава. Добићеш још и јединствене смернице како је најбоље да лидер преброди те проблеме, директно изведене из системско-психодинамске консултантске експертизе Јелена CONSULTING-а. Уз то, сазнаћеш како да у овој комплексној ситуацији напредујеш као лидер/лидерка и развијаш своје лидерске потенцијале.
О овој горућој теми довољно доброг лидерства имаћемо прилике да попричамо и у дискусији, јер је вебинар осмишљен не само као едукативан већ и као интерактиван. Ако си нестрпљив/а да се придружиш разговору, питања слободно пошаљи унапред на имејл jelena.consult@gmail.com
Kратак садржај предавања:
✓ Нови поглед на лидерство
✓ Довољно добри лидери – шта нам је потребно током кризе
✓ Kако и где можеш применити ово ново знање
✓ Упознавање са основним појмовима системско-психодинамске области
✓ Поклон изненађење
Пријавите се одмах на линку овде.
Kо су предавачи?
Јелена Тасић Плећаш и Јелена Димитријевић из тима Јелена CONSULTING су сертификоване системско-психодинамске организационе консултанткиње и сертификовани бизнис коучеви. Чланице су Међународног удружења за психоаналитичке студије организација (ISPSO).
Kреативно користе своје знање и искуство из организационог консалтинга и бизнис коучинга, групне анализе и групне динамике како би клијентима помогле да открију несвесне аспекте различитих пословних ситуација, те ојачају постојеће и изграде нове капацитете и вештине. Јединственим приступом, таквим да је максимално прилагођен клијенту, помажу му да пронађе своју сврху у послу и каријери. Заједнички с клијентом раде на његовом бољем разумевању себе у пословном свету и на радном месту, јачају лидерство и ауторитет у улози, и побољшавају комуникацију са другим колегама и шефовима.
Приступ који користе првобитно је развијен на чувеном британском институту Tavistok и захваљујући традицији од тачно 100 година рада са појединцима и групама, постао цењен и незаобилазан у иностранству. На нашим просторима све више постаје препознатљив и неопходан. Изузетно је делотворан у раду са тимовима и организацијама – између осталог и на јачању аутентичног лидерства, посебно у ситуацијама јаких криза.
Јелена Димитријевић и Јелена Тасић Плећаш ће на овом предавању допринети и својим искуством из лидерских позиција – од породичних бизниса, преко невладиних организација до великих технолошких компанија. На овом бесплатном предавању добићеш знање које свако може савладати како би се истакао у лидерској позицији и сазнаћеш како је управо системско- психодинамска теорија и пракса две Јелене обликовала у боље лидере.
Дођи да учимо, разговарамо и развијамо се заједно – као лидери који су заиста овом свету сада потребни.
Подршка: ГО Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *