Курс дизајн ентеријера

Буди део новог курса дизајн ентеријера. У савршеном балансу теорије и праксе осмислили смо курс који ће ти пружити све што је неопходно да уређујеш простор у коме живиш или да помогнеш неком у уређивању простора кога волиш, али пре него што кренемо одговори на нека од следећих питања: Да ли желиш да уредиш свој животни простор, а ниси сигурна одакле да почнеш? Видела си на стотине лепих ентеријера на интернету, Pinterestu и волела би да научиш како да то пренесеш на свој простор? Ако су ово нека од питања која си себи постављала и твој одговор је позитиван онда је ово курс баш за тебе. Након овог курса бићеш у прилици да савладаш технике и трикове које примењују и професионалци. Сазнаћеш како да на најбољи начин искористиш потенцијал сваке собе, како да адекватно одабереш боје, намештај и све то заокружиш у фотогеничан простор у коме ћеш се осећати пријатно и бити поносни на то што си постигла.
Имаћеш прилику да добијеш знање о уређењу ентеријера кроз предавања подељена у шест целина. Свака целина ће бити представљена кроз теоријски и практичан рад, као и примере из праксе. Предавања ће се реализовати једном недељно онлине уживо, након чега ће полазници мини пројекат за сваку лекцију добити на и-мејл, као и задатке за сваку област које ће радити у току недеље и урађене задатке слати нашем предавачу Ани. Полазницима ће предавач бити доступан за консултације путем и-мејла или затворене Facebook групе где ће бити у прилици да комуницирају и размењују информације и искуства. Kурс основе дизајна ентеријера је замишљен тако да полазници након завршеног курса могу самостално да се упусте у опремање или реновирање сопственог простора и са сигурношћу изведу своје пројекте попут професионалаца. Уз савете предавача и научених основних лекција и правила за уређење ентеријера, полазници ће бити у могућности да креирају свој простор и набаве материјале, намештај и декорацију на правим местима. Такође, кроз практичне примере имаће прилику да сагледају како изгледа организација радова и комуникација са извођачима радова и како да то све складно реализују. Након курса бићеш у могућности да будеш консултатн у области дизајна ентеријера.
У првој недељи: – упознавање са простором – одређивање зона – инспирација и упознавање са стиловима
Друга недеља: – анализа радова и трошкова
Трећа недеља: – одабир боја и материјала – примена материјала
Четврта недеља: – функционалност – ергономија – односи елемената у простору
Пета недеља: – расвета у ентеријеру
Шеста недеља: – декорација
Седма недеља: – резиме и обликовање претходних лекција у целину – представљање пројеката полазника

Време трајања курса дизајн ентеријера онлине: 

  • Фонд: 12 школских часова + бесплатне консултацијешест сусрета однсно месец ипо дана,
  • Динамика рада: једном недељно предавање, у послеподневним терминима + мини пројекти
  • Настава се одвија у реалном времену тј. уживо што оставаља могућност да постављате питања и учествујете док пратите

Цена курса за дизајн ентеријера и начини плаћања: 

  • Рата већ од 8.450 РСД и укључује материјал и израду сертифиакта на крају курса
  • Курс је на акцији до 25. новембра и износи 16.900 динара, 
  • Чековима грађана, до две рата

Упиши се одмах на курс за дизајн ентеријера:

  • Најједноставније је путем следећег линка овде или
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
  • Такође можете да нам пишете и путем Vibera i Whats up-a +381648668230
  • лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 10 до 13ч

О предавачу:
Ана Мариа Гвозденовић – дизајнер ентеријера
Ана Мариа је оснивач и главни дизајнер студиа AMG Дизајн. Студио води самостално последње 3 године, пре тога је своје знање усавршавала у неколико компанија чија је делатност управо дизајн ентеријера. Дипломирала је на Високој школи ликовних и примењених уметности на департману за дизајн ентеријера.
AMG Студио за дизајн ентеријера бави се дизајнерским пројектовањем ентеријера стамбених и комерцијалних простора. Пружа комплетну услугу од изласка на терен ради узимања мера и снимања постојећег стања објекта, преко израде идејног решења, 3Д визуелизације, комплетног одабира материјала и опреме, до извођења радова.
Приликом приступања сваком пројекту и клијенту труди се да препозна шта је суштина онога што је простору потребно. На прво место увек ставља функционалност, јер сматра да је то основа сваког добро осмишљеног простора. Оно што долази иза функционалности је персонализација простора. Сви смо различити, и верује да није добро да живимо у простору који је налик неком другом. Трендови постоје, али мисли да би свако требало да простор прилагоди свом сензибилитету и начину живота.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *