Пријавите се за радионицу Самопомоћ у време короне

Božidarac вас позива на онлине радионицу ”Самопомоћ у време короне” посвећену менталном здрављу у уторак, 15.децембра у 17 часова. Пријава је у наставку. Темпо живота модерног човека, притисак свакодневне борбе за егзистенцију, успех и здравље прејак је и производи код појединаца хроничан осећај страха, анксиозности, усамљености, депресије, губитка самопоуздања. Kада овоме додамо и услове живота у време епидемије, тешко да има људи којима је данас лако. Kако себе на доступан начин да оснажимо и ојачамо у свакодневном функционисању, професионалном и приватном животу? Kолико је самопомоћ важна и моћна вештина која се учи док смо живи? Зашто је значајна ова вештина? О томе на који начин је самопомоћ  најдоступнији, дугорочно најодрживији И највреднији начин решавања наших проблема, говориће  Радмила Урошевић, социологи и социотерапеут која ће током радионице и одговарати на пристугла питања учесника на ову тему.

Пријавите се одмах за радионицу једноставно на линку овде.

Више о предавачу:
Радмила Урошевић
, рођена, живи и ради у Београду. Магистар социолошких наука, новинар, приповедач, драматург. Објавила до сада 8 књига, од чега три стручне- “Старење без (ауто)цензуре,  „Бонтон старења или деманти о старењу“ и „Друштвени положај и  модели социјалне заштите старијих лица у Београду“. Написала монодраму „Вратите ми моје козе“ и комедију омнибус „Извините, колико имате година“ која се изводи у Пан театру од 2016.године.
Учествовала у раду Националног савета за старост и старење Владе Србије као и на стручним и научним скуповима са радовима из области старења, активације и социјализације, креирања социјалне политике и унапређења праксе социјалне заштите на локалном нивоу.
Ради у Градској општини Звездара/Београд на пословима шефа Одсека за социјалну заштиту и координатора Волонтерског сервиса Звездаре чији је идејни творац 2011.године.
За свој рад добила неколико награда и много аплауза.

Подршка ГО Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *