Викенд новогодишњих хуманитарних концерата – ОДЛАЖЕ СЕ

Нажалост обеваштавамо Вас да се оба планирана концерта одлажу. О наредним терминима накнадно ћемо обавестити.

 

Божидарац и Удружење Шиљкан Вас позива на викенд хуманитарних новогодишњих концерата 26. и 27. децембра са циљем да прикупимо помоћ за рад народне кухиње на Косову и Метохији која делује при Епархији Рашко – Призренској.

Улазнице за концерт су 250 динара. Оба концерта почињу у 15 часова у великој сали Божидарца, уз поштовање свих препоручених епидемиолошких мера.

Током суботњег концерта очекује Вас више фолклорних друштава из читаве Србије који су припремили програм специјално за наведени ногогодишњи концерт, док у недељу ће бити чак седам фолкорних друштава, са специјалним гостима који ће извести индијске и шпанске националне игре. У паузама док се млади чланови културно уметничких друштава одмарају посетиоце ће да забавља аниматор.
Добротворна организација Епархије рашко-призренске “Мајка девет Југовића” функционише у оквиру Манастира Грачаница и води води шест народних кухиња широм Косова и Метохије у којима се храни преко две хиљаде људи.
Такође Вас позивамо да уколико сте у могућности донесете и храну, у виду некварљивих намирница  као нпр. брашно, шећер, уље, тестенина …
Дођите да са песмом и фолкором помогнемо онима којима је помоћ потребна.

Број места је ограничен и обавезно је ношење маски и дистацна између публике.

Добро дошли

Подршка: ГО Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *