ОДРЖАНА 4. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ВРАЧАР

Одборници Скупштине Градске општине Врачар усвојили су на седници у петак Одлуку о буџету Градске општине Врачар за 2021. годину са пројекцијама за 2022. и 2023. годину, као и Кадровски план за наредну годину. Донет је Закључак о давању сагласности на финансијски и план рада за 2021. годину Установе Центар за образовање „Божидарац – 1947“ као и решења о разрешењу и именовању новог члана надзорног одбора поменуте Установе.

Такође, је донето Решење о измени решења о образовању општинског штаба за ванредне ситуације општине Врачар. Усвојен је и Акциони план за спровођење Стратегије приступачности Градске општине Врачар за период од 2021. до 2022. године.

Председавајући Скупштине се захвалио свим одборницима, шефовима одборничких група, начелницима Управе и свим члановима Већа, Кабинету председника и свима који су, како је рекао учестовали у реализацији великог посла који је завршен у овој години.

Угљеша Мрдић, шеф одборничке групе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“ у Скупштини Градске општине Врачар, најавио је отварање вртића у анексу управне зграде општине Врачар као и изградњу новог спортског центра на Јужном булевару. „Будући да Општина Врачар брине о својим суграђанима, у 2021. години трудићемо се да још више радимо у интересу становника Врачара“ поручио је Мрдић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *