ДОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА У ОШ „Н.Х. ДУШАН ДУГАЛИЋ“

Данас смо имали велику част и задовољство да посетимо основну школу „Н.Х. Душан Дугалић“ и поделимо 95 слатких пакетића деци која ту школу похађају. Заменик председника Градске општине Врачар Дејан Рибаћ уручио је директору школе Ђорђу Живановићу поклон пакетиће и том приликом је истакао да је Општина и у претходном периоду помагала Школу обезбеђујући превоз ђака од куће до школе, и обратно. Општина је учествовала у набавци дидактичких средстава и организовала велики, хуманитарни концерт, где је био присутан Марко Демиш, наш познати уметник, а сва средства која су прикупљена преусмерена су на рачун основне школе, како би се побољшали услови школовања деце.

Заменик председника Општине, Дејан Рибаћ, похвалио је руководство и стручни кадар ОШ „Н.Х. Душан Дугалић“ на челу са директором Ђорђем Живановићем. У обраћању медијима, обојица су истакла да Општина и Школа имају јако добру сарадњу, која ће бити настављена и у будућности.

Овом пригодном догађају присуствовали су шеф кабинета председника Општине, Никола Јеленковић, и помоћник председника Марко Никић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *