Budi lider kakav je sada neophodan – onlajn predavanje i radionca

Božidarac i Jelena Consulting vas pozivaju na onlajn predavanje Budi lider kakav je sada neophodan u sredu, 20. januara u 18h, ali i na interaktivnu radionicu u subotu23. januara od 10 do 16 časova. Prijavu nađite u nastavku.
Ne znate kako da sada, tokom ovog nestabilnog perioda, vodite svoj tim ili posao?
Prijavite se na iskustveno-edukativnu radionicu Budi lider kakav je sada neophodan, koja će vam dati jedan skroz drugačiji pogled na liderstvo i jasan plan koje veštine su vam neophodne kako biste bili lider kakav je sada, u ovoj kriznoj situaciji neophodan vašoj organizaciji ili timu.
Drugačije iskustvo sistemsko-psihodinamskog rada i znanje koje dobijate na ovoj radionici vas neće naučiti u školi menadžmenta niti u ijednoj kompaniji!
Za koga je ova radionica
– svi koji žele da jačaju liderske veštine i zauzimaju liderske pozicije
– preduzetnike
– rukovodioce manjih i većih timova
– menadžere
Nije isto voditi biznis gde prodajete obuke, ili imate bjuti salon, ili proizvodnju domaćih proizvoda, ili ste pak influenser, ili se bavite dropshippingom.
Kako bi bili dugoročno održivi, svi ovi poslovi zahtevaju totalno različit pristup vođstvu i vrlo pažljivo uvođenje novih članova tima. A to možete učiniti samo vi ukoliko dobro poznajete sebe kao lidera i šta je neophodno baš vašem biznisu.
Pri tome ne smemo izgubiti iz vida da sve ovo dodatno komplikuje pandemija korone, te se drugačiji principi liderstva tokom perioda ekstremnih kriza moraju ubaciti u jednačinu.
Upravo sve ovo pokriva ova radionica. Zato je i za vas koji ste (samo trenutno) sami u svom poslu, ali i za iskusne lidere manjih i većih timova, ili celih kompanija.
Šta sve dobijate:

  • јedinstveno i drugačije iskustvo dubokog rada na sebi i svojim liderskim veštinama
  • upitnik koji ste vi tip lidera
  • uvid kakav je lider sada neophodan baš vašoj organizaciji (bilo da ste preduzetnik ili u liderskoj poziciji neke kompanije)
  • jasnu strategiju kako da unapredite svoje liderske veštine
  • radnu svesku koja je kao vaš lični konsultant (odgovaranjem na jasno postavljena pitanja dolazite do dubljih uvida i to kada ste vi spremni za to)
  • poklon iznenađenje ☺

Niste sigurni da je ova radionica baš za vas?
Prijavite se na besplatno predavanje Budi lider kakav nam je sada neophodan 20. januara, 3 dana pre radionice, i testirajte da li vam leži pristup i princip rada po kojem radi Jelena CONSULTING. Na ovom zanimljivom i interaktivnom vebinaru imaćete prilike da se upoznate sa time kakvi lideri su nam neophodni u periodu esktremne krize i da dobijete konkretne smernice šta sada, kao lider, činiti.
Ukoliko vam se svidi predavanje, po ceni od 7.200 dinara se možete prijaviti i na celodnevnu onlajn radionicu i saznati kakav lider baš vi treba da budete shodno konkretno vašoj situaciji. S obzirom da je radionica prilagođena vašim potrebama, broj mesta je ograničen.
Zato, požurite i prijavite se!
Ukoliko se prijavite i uplatite do kraja godine, tj. do kraja dana 31.12., ovu radionicu sa predavanjem dobijate po ceni od 6.200 dinara.
Ko su predavači?
Jelena Tasić Plećaš i Jelena Dimitrijević iz tima Jelena CONSULTING su sertifikovane sistemsko-psihodinamske organizacione konsultantkinje i sertifikovani biznis koučevi, Članice su Međunarodnog udruženja za psihoanalitičke studije organizacija (ISPSO).
Kreativno koriste svoje znanje i iskustvo iz organizacionog konsaltinga i biznis koučinga, grupne analize i grupne dinamike kako bi klijentima pomogle da otkriju nesvesne aspekte različitih poslovnih situacija, te ojačaju postojeće i izgrade nove kapacitete i veštine.
Jedinstvenim pristupom, maksimalno prilagođenim svom klijentu, pomažu mu da pronađe svoju svrhu u poslu i karijeri, tako što zajednički s klijentom rade na njegovom boljem razumevanju sebe u poslovnom svetu i na radnom mestu, jačaju liderstvo i autoritet u ulozi, i poboljšavaju komunikaciju sa drugim kolegama i šefovima.
Pristup koji koriste je prvobitno je razvijen na čuvenom britanskom institutu Tavistok i zahvaljujući tradiciji od tačno 100 godina rada sa pojedincima i grupama, postao cenjen i nezaobilazan u inostranstvu. Na našim prostorima sve više postaje prepoznatljiv i neophodan. Izuzetno je delotvoran u radu sa timovima i organizacijama – između ostalog i na jačanju autentičnog liderstva.
Jelena Dimitrijević i Jelena Tasić Plećaš će na ovoj radionic ii vebinaru doprineti i svojim iskustvom sa liderskih pozicija – od porodičnih biznisa, preko nevladinih organizacija do big tech kompanija.
Na radionici Budi lider kakav je sada neophodan dobićete znanje koje svako može savladati kako bi se istakao u liderskoj poziciji i saznaćete kako je upravo sistemsko-psihodinamska teorija i praksa dve Jelene oblikovala u bolje lidere.
*****
Prijavi se za celodnevnu onlajn radionicu Budi lider kakav je sada neophodan, 23.januara u 10 h – 16 h ovde.
Cena radionice sa vebinarom – 7 200 rsd
Za prijave do 31.12. – 6 200 rsd
Prijavi se za besplatan onlajn predavanje Budi lider kakav nam je sada neophodan, 20.januara u 18 h ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *