Online radionica Šta su, gde su i zašto su važne lične granice?

Božidarac вас позива на онлине радионицу ”Шта су, где су и зашто су важне личне границе?” посвећену менталном здрављу у уторак, 19. јануара у 17 часова. Пријава је у наставку. Шта су и где су границе у социјалној  комуникацији, понашању и промишљању?Kако препознати које су наше границе и када их не поштујемо? Зашто је неким људима тешко да поставе личне границе? На који начин нас људи око нас угрожавају не поштујући наше границе? Постављање граница није лако и укључује и подразумева знање и вештину које можемо да усвојимо и на тај начин живимо квалитетније, здравије и успешније. Где су наше а где туђе границе, како се оне упостављају и поштују, говориће и одговараће на ваша питања Радмила Урошевић, социолог и социотерапеут на радионици коју смо заказали за уторак 19.јануара од 17,00 до 18,00х.
Пријавите се одмах за радионицу једноставно на линку овде.
Више о предавачу:
Радмила Урошевић
, рођена, живи и ради у Београду. Магистар социолошких наука, новинар, приповедач, драматург. Објавила до сада 8 књига, од чега три стручне- “Старење без (ауто)цензуре,  „Бонтон старења или деманти о старењу“ и „Друштвени положај и  модели социјалне заштите старијих лица у Београду“. Написала монодраму „Вратите ми моје козе“ и комедију омнибус „Извините, колико имате година“ која се изводи у Пан театру од 2016.године.
Учествовала у раду Националног савета за старост и старење Владе Србије као и на стручним и научним скуповима са радовима из области старења, активације и социјализације, креирања социјалне политике и унапређења праксе социјалне заштите на локалном нивоу.
Ради у Градској општини Звездара/Београд на пословима шефа Одсека за социјалну заштиту и координатора Волонтерског сервиса Звездаре чији је идејни творац 2011.године. За свој рад добила неколико награда и много аплауза.
Подршка ГО Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *